Organisatie Nederland

Klikpaden

Organisatie Nederland

Landelijk netwerk

De betonmortel- en toeslagbedrijven van Dyckerhoff Basal staan voor een actieve en flexibele marktbenadering, een constante hoge kwaliteit en voortdurende productinnovatie, met een belangrijk doel: de afnemer waar en wanneer dan ook voorzien van de beste kwaliteit beton en toeslagstoffen tegen zeer concurrerende tarieven. Altijd ‘just in time’, geen onaangename verrassingen.

Betonmortelcentrales

De betonmortelcentrales geven Dyckerhoff Basal een landelijke dekking en zijn allen ISO 9001/14001-gecertificeerd. Deze kwalificatie staat garant voor uitstekende betoneigenschappen en Dyckerhoff Basal verplicht zich ermee te blijven streven naar nog betere milieuprestaties. Dyckerhoff Basal Betonmortel: duurzaam de beste in beton.

Toeslagstoffen

De planning en logistiek van de zand- en grindtransporten vinden centraal plaats in Nieuwegein. Binnen Dyckerhoff Basal Toeslagstoffen zijn een aantal (eigen) winlocaties actief van waaruit het zand- en grind naar de afnemer wordt getransporteerd. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het leveren van sier-steen in diverse kleuren, vormen en maten.